Όπως είναι γνωστό , η αναπτυξιακή πολιτική 2020 της ΕΕ στηρίζεται σε τρεις πυλώνες: έξυπνη, βιώσιμη και χωρίς αποκλεισμούς ανάπτυξη.

Επομένως, η προετοιμασία των δήμων για πολιτικές έξυπνων πόλεων δεν είναι μόνο αναγκαία αλλά, με την κατάλληλη ευελιξία, θα μπορούσε να προσαρμοστεί εύκολα σε διαφορετικές προσκλήσεις και με τον τρόπο αυτό να πετύχει οικονομίες κλίμακας και κυρίως να ελαχιστοποιήσει κινδύνους ή καλύτερα να πολλαπλασιάσει πιθανότητες επιτυχίας.

Έξυπνη πόλη-Δικτυωμένος φωτισμός μέσω λογισμικού διαχείρισης φωτισμού

Η Έξυπνη Πόλη καθορίζει μια πόλη ή κωμόπολη που έχει δικτυωμένα ένα ή περισσότερα συστήματα, τα ελέγχει μέσω λογισμικού και επιτυγχάνει σημαντική εξοικονόμηση πόρων και εξόδων χάρη στον έλεγχό τους σύμφωνα με τις ανάγκες.

Τι είναι η Έξυπνη Πόλη σε σχέση με τον φωτισμό?

Τα φωτιστικά LED που συνδέονται μεταξύ τους σε ένα δίκτυο υπάρχει η δυνατότητα να ελεγχθούν αυτόνομα χρησιμοποιώντας λογισμικό διαχείρισης φωτισμού. Εάν απαιτείται, κατανέμονται σε όλη την αστική περιοχή για μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών φωτισμού. Πού, πότε και σε ποια ένταση φωτός θα ανάβουν και θα σβήνουν τα φωτιστικά προσδιορίζεται μέσω υπολογιστή και λογισμικού. Αυτή η έξυπνη δυνατότητα επιτρέπει το φωτισμό διαφόρων αστικών περιοχών με ακρίβεια ανάλογα με τις ανάγκες και με συντονισμένο τρόπο- κέντρα πόλεων, κύριες οδικές αρτηρίες, δρόμους πόλεων, σήραγγες ή πάρκα, αεροδρομίων, λιμένων, γηπέδων, φωτισμός μνημείων και αρχαιολογικών χώρων, φωτισμός υποθαλάσσιων χώρων για την αισθητική ανάδειξη ξενοδοχειακών μονάδων και παραθαλάσσιων χώρων εστίασης, ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Η τεχνογνωσία μας εξασφαλίζει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα προσαρμοσμένο στις ανάγκες του πελάτη με εξαιρετική σχέση απόδοσης-κόστους, after sales service και εγγύηση.

Το αποτέλεσμα: Εξοικονόμηση και έλεγχος

Η κατανάλωση ενέργειας και το κόστος λειτουργίας μπορεί να μειωθεί σημαντικά με τον « Έξυπνο έλεγχο». Ταυτόχρονα, οι διαδικασίες συντήρησης θα μειωθούν αφού η συντήρηση και ο έλεγχος του συστήματος θα γίνεται κεντρικά για όλο το δίκτυο. Επίσης η επέκταση του συστήματος είναι επίσης δυνατή ανά πάσα στιγμή.Τα έξυπνα συστήματα φωτισμού παρέχουν μια γκάμα προϊόντων φωτισμού LED για εξωτερικούς και εσωτερικούς επαγγελματικούς χώρους.

Συνδυάζοντας τη χαμηλή κατανάλωση με την υψηλή απόδοση και την πρωτοποριακή σχεδίαση με την άρτια κατασκευή προσφέρει λύσεις για κάθε ανάγκη περιφερειακού ή οδικού φωτισμού. Φέρει ποικιλία οπτικών σε πολλούς συνδυασμούς ώστε ο φωτισμός να μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιαδήποτε ανάγκη.

Πλεονεκτήματα/διαφοροποίηση

  1. Ειδικά κατασκευασμένη ψύκτρα διάτρητου αλουμινίου που προσφέρει άριστη απαγωγή θερμότητας- με αυτό τον τρόπο πετυχαίνεται χαμηλή θερμοκρασία του LED- με συνέπεια τη διατήρηση της φωτεινότητάς του και τη μεγάλη διάρκεια ζωής
  2. Διαχείριση της δέσμης του φωτός χρησιμοποιώντας ειδικούς φακούς σιλικόνης που αντέχουν σε δύσκολες συνθήκες και προσφέρουν επιλογή φωτισμού ανάλογα με την ανάγκη
  3. Επιλογή για ανοδίωση για επιπλέον προστασία σε δυσμενή περιβάλλοντα( υγρασία, σκόνη κλπ.)
  4. Σχεδιασμός για δύσκολες περιπτώσεις( μεγάλα ύψη, μεγάλες εκτάσεις) που χρειάζεται ισχύς
  5. Πολύ μεγάλη απόδοση χρησιμοποιώντας τελευταίας γενιάς led chip της Bridgelux σε συνδυασμό με τροφοδοτικά χαμηλής κατανάλωσης Meanwell (60-140W), παρέχοντας τη δυνατότητα μεγάλης εξοικονόμησης ενέργειας
  6. Κορυφαία ποιότητα υλικών ( Bridgelux, Meanwell, Αλουμίνιο 6063)
  7. Εγγύηση 5-7-10 χρόνια

Α. Τμήμα πελατών (Dialux study)
B. After sales service

Η πολύπλευρη εμπειρία, η συνεχής αναζήτηση καινοτόμων λύσεων και οι πολυετείς συνεργασίες με οίκους του εξωτερικού, έχουν συγκεντρώσει στη Εταιρεία μας την τεχνογνωσία που επιτρέπει την κάλυψη και των πλέον ιδιαίτερων απαιτήσεων.

Η συνεχής ενημέρωση για τις εξελίξεις στον χώρο του φωτισμού παγκοσμίως μας δίνει την δυνατότητα να διαθέτουμε φωτιστικά που εξασφαλίζουν την καλύτερη σχέση απόδοσης- κατανάλωσης.

Τα έξυπνα συστήματα φωτισμού έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί χρησιμοποιώντας τα πιο εξελιγμένα και υψηλής ποιότητας Led chips της Αμερικάνικης εταιρείας Bridgelux, των αποδοτικότερων φακών της Φιλανδικής εταιρείας LEDIL, του πλέον αξιόπιστου τροφοδοτικού της εταιρείας MEANWELL και του Ελληνικής κατασκευής σώματος από αλουμίνια υψηλής θερμοαγωγιμότητας, με γνώμωνα την καλύτερη σχέση απόδοσης- κατανάλωσης και την αξιόπιστη λύση για τις ανάγκες φωτισμού κάθε επαγγελματικού χώρου.

Η εταιρεία μας D.Royal Signature Greek Branch και το εξειδικευμένο προσωπικό με άρτιες διαδικασίες μελέτης, εξασφαλίζουν την άριστη κάλυψη των αναγκών φωτισμού επαγγελματικών χώρων.

Με γνώμονα τον ικανοποιημένο πελάτη, δεσμευόμαστε για την υψηλή ποιότητα, την άρτια υλοποίηση, την εντυπωσιακή απόδοση και τη μακρά διάρκεια ζωής των προϊόντων μας.