Χτίζουμε το μέλλον με συνεργασίες που αντέχουν στο χρόνο.
Με σύμμαχό μας την πολυετή εμπειρία και με προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας συνεχίζουμε δυναμικά!

Η εταιρεία μας ανήκει στον όμιλο εταιρειών DOP ROYAL Ltd, με έδρα την Κύπρο.

Η Μητρική Εταιρεία DOP ROYAL Ltd, δραστηριοποιείται με ιδιαίτερη επιτυχία και δυναμισμό στον κλάδο της μελέτης, του σχεδιασμού, της κατασκευής και της ανακαίνισης ξενοδοχειακών μονάδων και τουριστικών καταλυμάτων στο εξωτερικό.

Ο όμιλος DOP ROYAL Ltd στο πλαίσιο της αναπτυξιακής στρατηγικής, προχώρησε σε σημαντικές επενδύσεις στο κλάδο οδικής ασφάλειας και αστικού εξοπλισμού με γνώμονα την παροχή προηγμένων υπηρεσιών στους πελάτες της σε Κύπρο, Ελλάδα, Βαλκάνια και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Χώρες που δραστηριοποιούμαστε

Η φιλοσοφία μας

“Το Υπεύθυνο Επιχειρείν αποτελεί ίσως τη
σημαντικότερη παράμετρο που καθορίζει την πορεία
της  Μητρικής εταιρίας”

Φιλοσοφία της D.Royal Signature Greek Branch, αποτελεί η παροχή υπηρεσιών με υψηλή ασφάλεια και ποιότητα.

Η υψηλή και άρτια αισθητική, εναρμονισμένη απόλυτα με τα χαρακτηριστικά που απαιτεί το είδος χρήσης, η περιοχή και το φυσικό περιβάλλον, ο πρωτοποριακός αρχιτεκτονικός σχεδιασμός και η λειτουργικότητα των χώρων αποτελούν τους κύριους άξονες δραστηριότητας της D.Royal Signature Greek Branch στην κατασκευή ξενοδοχείων.

Σε κάθε μας έργο φροντίζουμε να επιλέγουμε υψηλής ποιότητας δομικά υλικά και να ακολουθούμε πιστά τη στατική μελέτη και τον αντισεισμικό κανονισμό. Από την έναρξη των εργασιών μέχρι και την τελική παράδοση του έργου, η επίβλεψη των εργασιών, από τους εξειδικευμένους μηχανικούς μας, είναι διαρκής και επισταμένη. Η δε συνεργασία μας με τον εντολέα του έργου και η ενημέρωσή του είναι συνεχής, δίνοντας προτεραιότητα στην ποιότητα, την ταχύτητα, την υπευθυνότητα και την ασφάλεια.

Οι κατασκευές και ανακαινίσεις ξενοδοχείων αποτελούν ιδιαίτερο και ξεχωριστό κεφάλαιο στις δραστηριότητες μας. Είμαστε σε θέση να πραγματοποιήσουμε ιδιαίτερα απαιτητικές κατασκευές, ικανοποιώντας τις ιδιαίτερες ανάγκες του υποψήφιου επενδυτή.