Αναλαμβάνουμε τη διακόσμηση του ξενοδοχείου σας, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες και την αισθητική σας, τα οποία τοποθετούμε σε ένα concept, το οποίο λειτουργεί σαν οδηγός για τη διακόσμηση του χώρου σας.

Η εμπειρία και οι ικανότητες μας αναπτύσσονται συνεχώς, όσον αφορά το σχεδιασμό, την διακόσμηση και την ανακαίνιση ενός ή περισσότερων χώρων ενός ξενοδοχείου. H εταιρεία μας είναι πάντα σε εγρήγορση, με την άμεση ενημέρωση της για τις νέες τάσεις στο Ηotel Ιnterior Design, παρέχοντας νεωτερισμούς και καινοτομίες στη διακόσμηση ξενοδοχείων.

 

Κύρια πηγή έμπνευσης για το Concept Design στην διακόσμηση των ξενοδοχείων, αποτελεί η τοποθεσία τους. Η Ελλάδα θεωρείται παγκοσμίως ως μία από τις ομορφότερες χώρες του κόσμου, με νησιά λουσμένα στον ήλιο και με το απέραντο μπλε της θάλασσας και το γαλάζιο του ουρανού σε φόντο. Κι όπως είχε σωστά εκφράσει και ο μεγάλος μας ποιητής Οδυσσέας Ελύτης «Είμαστε οι μόνοι σ’ ολόκληρη την Ευρώπη, που έχουμε το προνόμιο να λέμε τον ουρανό “ουρανό” και τη θάλασσα “θάλασσα”».

Η συνεργασία κάθε επαγγελματία με τη εταιρεία μας, όσον αφορά το σχεδιασμό, την διακόσμηση και την ανακαίνιση του ξενοδοχείου, είναι μια σίγουρη επιλογή που θα αναδείξει την τοπική αρχιτεκτονική, δημιουργώντας έναν μοναδικό και καλαίσθητο περιβάλλοντα χώρο.

Κλείστε ραντεβού για μια εκτίμηση