Κτηματομεσιτικές Υπηρεσίες και Επενδύσεις

Ο βασικός κανόνας της επιτυχημένης επένδυσης είναι να μην χάνεις λεφτά. Ο δεύτερος κανόνας, είναι να μην ξεχνάς ποτέ τον πρώτο, σύμφωνα με τον Γουόρεν Μπάφετ, έναν από τους μεγαλύτερους και πιο επιτυχημένους διαχειριστές κεφαλαίων παγκοσμίως.

Ξενοδοχειακές Επενδυτικές Ευκαιρίες στην Ελλάδα

Η D.Royal Signature Greek Branch, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες συμβούλου για κτηματομεσιτικές επενδύσεις, ασκώντας καθήκοντα τεχνικού συμβούλου έργου, με πολύπλευρη εμπειρία και τεχνογνωσία σε όλα τα στάδια της κατασκευής. Η αποτελεσματική διαχείριση επενδύσεων, βοηθά του ξένους επενδυτές τουριστικών ακινήτων, όπως ξενοδοχειακές μονάδες, εξοχικές κατοικίες και συγκροτήματα, να επωφεληθούν από μοναδικές επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα.

Τεχνικός Σύμβουλος Ακινήτων στην Ελλάδα

Αναλαμβάνοντας παντός είδους Ξενοδοχειακές κατασκευές, η D.Royal Signature Greek Branch είναι ένας καταξιωμένος τεχνικός σύμβουλος ακινήτων, που προτείνει εναλλακτικές κατασκευαστικές και επενδυτικές λύσεις, για συμφέρουσες επενδύσεις στην Ελλάδα, ενισχύοντας την πρόταση «επενδύστε στην Ελλάδα». Από το σχεδιασμό, την κατασκευή και τη διαχείριση του έργου, μέχρι και την υλοποίηση της επένδυσης, η κατασκευαστική εταιρεία μας μπορεί και αναλαμβάνει τον πλήρη έλεγχο της υποδομής, εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή απόδοση των επενδύσεων.

Επενδύουμε στην Ελλάδα

Ο βασικός στόχος σε περιόδους κρίσης, όπως αυτή που διανύουμε, είναι η διασφάλιση του κεφαλαίου μας σε πρώτη φάση, αλλά και ίσως κάποιες αποδοτικές τοποθετήσεις, χωρίς την ανάληψη υψηλού ρίσκου. Οι λύσεις δεν είναι πολλές, όμως υπάρχουν σχετικά ασφαλείς, αλλά και … έξυπνες τοποθετήσεις.

Η Ελλάδα είναι μια χώρα με προνομιακή γεωγραφική τοποθεσία, πλούσιο και ποικιλόμορφο πολιτισμό και ασύγκριτη πολιτιστική και φυσική κληρονομιά, με ήπιο κλίμα και μεγάλη ηλιοφάνεια καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Αποτελεί μια σύγχρονη και ασφαλή ευρωπαϊκή οικονομία, η οποία πλέον προσφέρει στους εκτός συνόρων επενδυτές, ένα άκρως ελκυστικό τοπίο για την ενίσχυση και υποστήριξη κερδοφόρων επενδύσεων, ενώ παράλληλα δίνει τη δυνατότητα μεγάλων ευκαιριών σε όσους αποφασίσουν τώρα μια επένδυση σε αυτή.

Κατατάσσεται ανάμεσα στους 10 κορυφαίους προορισμούς παγκοσμίως, με σταθερά αυξανόμενο αριθμό επισκεπτών κάθε χρόνο, αποτελώντας μια επεκτεινόμενη τουριστική αγορά με μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης. Οι άριστες υποδομές, η εύκολη πρόσβαση, καθώς και η μοναδική μορφολογία της χώρας, διαμορφώνουν ένα πολύ ελκυστικό πεδίο για τουριστικές επενδύσεις με άμεσα κέρδη.

Τουρισμός

 “Η Ελλάδα να προβάλει τη μοναδικότητά της”

Επενδύοντας στην Ελληνική Αγορά Τουρισμού

Με περισσότερα από 16,000 χιλιόμετρα ακτογραμμής, με πάνω από 6.000 νησιά και με εδραιωμένη πλέον θέση στην παγκόσμια αγορά τουρισμού, η Ελλάδα παρουσιάζει εξαιρετικές επενδυτικές ευκαιρίες στον συγκεκριμένο κλάδο. Η Ελλάδα αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για καλοκαιρινές διακοπές, αλλά προσφέρει επίσης ελκυστικές προτάσεις για θεματικό τουρισμό όλο τον χρόνο. Τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματά της, όπως η πλούσια πολιτισμική κληρονομιά, η φυσική ομορφιά του τόπου και η γεωγραφική ποικιλομορφία, προσελκύουν τα τελευταία χρόνια σημαντικές επενδύσεις στον κλάδο του τουρισμού, ενισχύοντας την εικόνα της Ελλάδας, αφενός ως τουριστικού προορισμού παγκόσμιου βεληνεκούς και αφετέρου ως τουριστική αγορά με εξαιρετικές επενδυτικές ευκαιρίες.

Ακόμα και κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης, ο τουρισμός στην Ελλάδα υπήρξε από τους βασικότερους πυλώνες ανάπτυξης, με σημαντική συμβολή στην αγορά εργασίας, παρουσιάζοντας συνεχή αύξηση στα έσοδα και στις αφίξεις επισκεπτών.

Την παρούσα χρονική στιγμή, ο τουριστικός κλάδος στο πλαίσιο μιας νέας πρωτοβουλίας στρατηγικής αναβάθμισης, εστιάζει στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και στην προσέλκυση υψηλότερης αξίας τουριστικών ομάδων (επισκέπτες με υψηλά εισοδήματα, επισκέπτες High-net-worth), στην αύξηση του μέσου εσόδου ανά επισκέπτη και στο άνοιγμα της Ελλάδας σε νέες αγορές.

Εντός των επόμενων χρόνων, η Ελλάδα έχει δεσμευτεί να προβεί σε σημαντικές επενδύσεις στον τομέα του τουρισμού, εστιάζοντας τόσο στην αναβάθμιση, όσο και στον εμπλουτισμό του παραδοσιακού τουριστικού προϊόντος «Ήλιος και Θάλασσα», με έναν σημαντικό αριθμό περισσότερο εστιασμένων τουριστικών προϊόντων υψηλότερης αξίας. O εμπλουτισμός του κλασσικού προϊόντος «Ήλιος και Θάλασσα», διευρύνεται με έννοιες και υπηρεσίες όπως:

  • Ευεξία
  • Πολυτέλεια
  • Τοπική γαστρονομία

με σκοπό την αναβάθμιση και την επέκταση των κλασσικών καλοκαιρινών διακοπών. Επίσης δίνεται ιδιαίτερη έμφαση:

  • Στο θαλάσσιο τουρισμό, όπου γίνονται προσπάθειες αφενός για την προσέλκυση μεγαλύτερου αριθμού κρουαζιερόπλοιων, αφετέρου για την αναβάθμιση και την ενίσχυση της προσφοράς των διακοπών με σκάφος αναψυχής/ ιστιοπλοϊκό.

  • Στο τουρισμό πόλεων, εστιασμένος κυρίως στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.

  • Στο πολιτισμικό και Θρησκευτικό Τουρισμό, ο οποίος έχει ως στόχο την αναβάθμιση και την εκμετάλλευση ορισμένων ιστορικών, πολιτισμικών και θρησκευτικών μνημείων και μουσείων της Ελλάδας.

  • Στον ιατρικό τουρισμό, ο οποίος αποτελεί μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ευκαιρία ανάπτυξης, υπό την προϋπόθεση ότι το εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό θα συνδυαστεί με επενδύσεις σε εγκαταστάσεις και υποδομές.

  • Στο συνεδριακό τουρισμό, με στόχο την εδραίωση της θέσης της Ελλάδας και την καθιέρωση της χώρας ως επίκεντρο του συνεδριακού τουρισμού για τους διεθνείς οργανισμούς και τις εταιρίες.

  • Στα σύνθετα τουριστικά καταλύματα με εξοχικές κατοικίες, που αναπτύσσονται σε παραδοσιακούς και νέους προορισμούς, αξιοποιώντας τον νέο σχετικό νόμο και την νέα άδεια διαμονής σε κατοίκους τρίτων χωρών που επενδύουν σε ακίνητα.

Η αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος υποστηρίζεται από σημαντικές πρωτοβουλίες της Ελληνικής Κυβέρνησης, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, καθώς και από τις Περιφερειακές  Αρχές και τους Δήμους, και θεωρείται ένας από τους πιο στρατηγικούς μοχλούς ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας.

Γιατί να επενδύσετε στην Ελλάδα;

Brand value

Brand value

Πολλοί ελληνικοί προορισμοί αποτελούν από τις δημοφιλέστερες τουριστικές επιλογές παγκοσμίως, ενώ η Ελλάδα είναι διεθνώς αναγνωρισμένη ως χώρα που προσφέρει ελκυστικές διακοπές πολυτελείας.

Γεωγραφία και Μορφολογία

Γεωγραφία και Μορφολογία

Η Ελλάδα, με φυσικούς πόρους εξαιρετικού κάλλους, είναι μία χώρα με μεγάλη γεωγραφική ποικιλομορφία, που διαθέτει από χρυσές αμμουδιές και ηλιόλουστα νησιά, μέχρι χιονισμένες βουνοκορφές και επιβλητικά δάση και συνεπώς προσφέρει εξαιρετικές επιλογές για διακοπές καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Ιστορία και Πολιτισμός

Ιστορία και Πολιτισμός

Η Ελλάδα με πάνω από τέσσερις χιλιετίες καταγεγραμμένης ιστορίας, είναι ένας προορισμός με αναρίθμητα και μεγάλης ιστορικής σημασίας μνημεία, μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, επισκέψιμα από λάτρεις της ιστορίας.

Εγκαταστάσεις και Υποδομές

Εγκαταστάσεις και Υποδομές

Στην Ελλάδα υπάρχουν περισσότερες από 700.000 κλίνες, περισσότερες από 500 συνεδριακές εγκαταστάσεις, περισσότερες από 6.000 θέσεις ελλιμενισμού για γιοτ και σκάφη αναψυχής, και απευθείας αεροπορικές συνδέσεις σημαντικών Ευρωπαϊκών αεροδρομίων με 20 ελληνικούς προορισμούς.

Ιατρικός Τουρισμός

Ιατρικός Τουρισμός

Αποτελεί μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ευκαιρία ανάπτυξης, υπό την προϋπόθεση ότι το εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό θα συνδυαστεί με επενδύσεις σε εγκαταστάσεις και υποδομές.

Συνεδριακός Τουρισμός

Συνεδριακός Τουρισμός

Με στόχο την εδραίωση της θέσης της Ελλάδας και την καθιέρωση της χώρας ως επίκεντρο του συνεδριακού τουρισμού για τους διεθνείς οργανισμούς και τις εταιρίες.

Σύνθετα Τουριστικά Καταλύματα

Σύνθετα Τουριστικά Καταλύματα

Με εξοχικές κατοικίες που αναπτύσσονται σε παραδοσιακούς και νέους προορισμούς, αξιοποιώντας τον νέο σχετικό νόμο και την νέα άδεια διαμονής σε κατοίκους τρίτων χωρών που επενδύουν σε ακίνητα.