Στο τμήμα μελετών της εταιρείας μας, παρέχεται υψηλού επιπέδου λογισμικό και μηχανογράφηση, απαραίτητα εργαλεία για την εκπόνηση μιας μελέτης (υπολογισμό και σχεδιασμό) οποιουδήποτε τεχνικού έργου, με κύριο υλικό δόμησης το χάλυβα.

Η λεπτομερής αποτύπωση όλων των υλικών στα σχέδια και η εκπόνηση σχεδίων εφαρμογής για τη σύνθεση του χαλύβδινου σκελετού, είναι η βάση για ένα γρήγορο και οικονομικό αποτέλεσμα.

Κατά τη διάρκεια της κατασκευής του έργου, οποιοδήποτε πρόβλημα ή ειδική συνθήκη, αντιμετωπίζεται από ομάδα έμπειρων τεχνικών (μηχανικών, σχεδιαστών και συμβούλων), χρησιμοποιώντας όχι μόνο τα τεχνικά μέσα που διατίθενται, αλλά και την πολυετή εμπειρία στην εκτέλεση τέτοιου είδους έργων.

 

Το κάθε έργο είναι για εμάς ξεχωριστό. Η ικανοποίηση των αναγκών σας, είναι ο βασικός μας στόχος. Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός ξεκινάει βασιζόμενος στις λειτουργικές και αισθητικές σας απαιτήσεις. Η εμπειρία, μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε τη σκέψη σας, σχέδιο.

Δημιουργώντας κατασκευές από χαλύβδινο σκελετό και υλικά ξηράς δόμησης, θωρακίζουμε την κτιριακή λύση έναντι σεισμικών δυνάμεων, αλλά και γενικότερα έναντι ισχυρών φυσικών δράσεων, όπως ο άνεμος, το χιόνι και οι σημαντικές θερμοκρασιακές μεταβολές. Επίσης η δυνατότητα ελεύθερου αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις και του πιο απαιτητικού χρήστη.

 

Μελέτες ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων

Οι μελέτες των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων, έρχονται να σφραγίσουν το φάκελο των μελετών, δίνοντας «ζωή» στην κατασκευή.

  • Εξωτερικός φωτισμός που αναδεικνύει το κτίριο και τον περιβάλλοντα χώρο του,
  • Εσωτερικός φωτισμός προσαρμοσμένος στη χρήση του κάθε χώρου,
  • Συστήματα αυτοματισμών,
  • Συστήματα ελέγχου – καμερών,
  • Θέρμανση και κλιματισμός χώρων,
  • Εφαρμογές γεωθερμίας,
  • Φωτοβολταϊκά συστήματα,
  • Διαχείριση λυμάτων,

είναι μερικές από τις ηλεκτρομηχανολογικές μελέτες οι οποίες εκπονούνται από εμάς.

Μια σωστή μελέτη, καθώς και η σωστή εφαρμογή της, εξασφαλίζει λειτουργικότητα, ασφάλεια, και οικονομία.

Αρχιτεκτονική μελέτη

Αναλαμβάνουμε την αρχιτεκτονική μελέτη και την κατασκευή του ξενοδοχείου σας. Λαμβάνουμε υπόψη τις ανάγκες σας και προχωράμε στην μελέτη – σχεδιασμό του χώρου σας, πάντα με κριτήρια τη λειτουργικότητα, την εργονομία και το βέλτιστο αισθητικό αποτέλεσμα. Στην αρχιτεκτονική μελέτη αναλαμβάνουμε και τον σχεδιασμό του περιβάλλοντα χώρου.