Έξυπνες Διαβάσεις Πεζών

Λύσεις ασφάλειας που προστατεύουν τους ευάλωτους χρήστες του οδικού δικτύου

Σύστημα σηματοδότησης και φωτισμού για διαβάσεις πεζών σχεδιασμένα για να επιτυγχάνουν τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες.

Φωτοβολταϊκό σύστημα φωτισμού για τη διέλευση πεζών που προσφέρει ασφάλεια, ακόμη και σε θέσεις όπου είναι δύσκολη η κάλυψη  από το δίκτυο 230V.

Παρά το γεγονός ότι έχει χαμηλότερη απόδοση από τις εκδόσεις που συνδέονται με τα 230V ,εξακολουθεί να είναι σε θέση να παρέχει επαρκή οριζόντια και κάθετη φωτεινότητα ,σύμφωνα με το πρότυπο EN 13201, και καλή σηματοδότηση της διάβασης πεζών με LED φωτισμό πιστοποιημένο και εγκεκριμένο σύμφωνα με το πρότυπο EN 12352.

Η λύση αυτή ισχύει μόνο για τους χώρους εγκατάστασης χωρίς οδικό φωτισμό, επειδή η χαμηλή του ισχύς είναι αρκετή για να δημιουργήσει μια καλή αντίθεση μόνο σε σκοτεινές περιοχές.

Όταν ο πεζός πρόκειται να διασχίσει το δρόμο, το σύστημα ενεργοποιείται είτε με ενεργό τρόπο(κουμπί) είτε με παθητικό τρόπο (μέσω αισθητήρα).

Με την έξυπνη μείωση η στάθμη φωτισμού της διάβασης πεζών πηγαίνει από 40% έως 100%.

Ακόμη και αν δεν εντοπιστεί ο πεζός ή δεν πατηθεί το κουμπί, το σύστημα εγγυάται μια σωστή οριζόντια και κάθετη φωτεινότητα.

Διατίθεται έκδοση Smart Wireless που δεν απαιτεί την εγκατάσταση καλωδίων στο οδικό δίκτυο.

Ηλεκτρονικές Πινακίδες Σήμανσης

Ηλεκτρονικές Πινακίδες Σήμανσης

Οι ηλεκτρονικές πινακίδες σήμανσης χωρίζονται στις φωτιζόμενες (οπίσθιου φωτισμού) και τις πινακίδες που φέρουν Led Box (μεταλλικό κουτί με αναλάμποντες – flashing Led φανούς).

Οι φωτιζόμενες πινακίδες σήμανσης τοποθετούνται σε σημεία όπου δεν υπάρχει επαρκής φωτισμός την νύχτα ενώ παράλληλα αποτελούν μια καλαίσθητη πρόταση σήμανσης για δημοτικές πλατείες, κράσπεδα, διαχωριστικά λωρίδων κυκλοφορίας κ.α.

Οι ηλεκτρονικές πινακίδες Led Box αποτελούνται από ένα μεταλλικό κουτί που φέρει αναλάμποντες – flash φανούς τεχνολογίας LED, με μπαταρία και φορτιστή ή μετασχηματιστή τάσεως, το οποίο τοποθετείται με ειδικά στηρίγματα πάνω στον στύλο με την πινακίδα σήμανσης.

Είναι ιδιαίτερα εύκολο στην τοποθέτηση του, με διαθέσιμες εκδόσεις που φέρουν Φ/Β πάνελ για πλήρη αυτονομία. Αποδεδειγμένα ο καλύτερος τρόπος προστασίας επικίνδυνων διασταυρώσεων, διαβάσεων πεζών, σχολείων και δρόμων με συχνές παραβιάσεις του STOP, ορίων ταχύτητας και άλλων σημάτων του ΚΟΚ.

Στήριξη Πινακίδων Κατακόρυφης Σήμανσης

Οι πινακίδες σήμανσης τοποθετούνται δίπλα στον κυκλοφοριακό χώρο και στερεώνονται σε απλούς σωληνωτούς ή δικτυωτούς ορθοστάτες, ενώ υπεράνω του οδοστρώματος σε γέφυρες σήμανσης ή προβόλους.

Η D. Royal Signature Greek Branch, μπορεί να ανταποκριθεί σε όλους τους τύπους στήριξης πινακίδων και έχει την δυνατότητα στην περίπτωση γεφυρών σήμανσης ή προβόλων (είτε από αλουμίνιο είτε από χάλυβα), να παρέχει ολοκληρωμένη στατική μελέτη ανά περίπτωση, ανάλογα πάντα με την μορφολογία του εδάφους, καθώς επίσης και του σημείου εγκατάστασής τους.

Πινακίδες Κ.Ο.Κ.

Για την ρύθμιση της κυκλοφορίας, τόσο των πεζών, όσο και των οχημάτων, σύμφωνα με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.), είναι καθοριστική και αναγκαία η χρήση της κατακόρυφης σήμανσης, ήτοι των πινακίδων σήμανσης οδών.

Οι πινακίδες σήμανσης οδών διακρίνονται σε τρεις κατηγορίες:

  1. Προειδοποιητικές ή αναγγελίας κινδύνου, για να εφιστούν την προσοχή αυτών που χρησιμοποιούν τις οδούς για τους κινδύνους που υπάρχουν στην οδό προς την κατεύθυνση της κίνησής τους,
  2. Ρυθμιστικές, για να πληροφορούν τους χρήστες για τις ειδικές υποχρεώσεις, περιορισμούς ή απαγορεύσεις, προς τις οποίες πρέπει να συμμορφώνονται, και
  3. Πληροφοριακές, για την παροχή πληροφοριών όπως κατευθύνσεις, αρίθμηση, χιλιομέτρηση, τοπωνύμια κ.α., σχετικά με τις οδούς, για τη διευκόλυνση των χρηστών των οδών.
Προϊόντα Αστικού Εξοπλισμού

Προϊόντα Αστικού Εξοπλισμού

Η αστική υποδομή αναπτύσσεται καθημερινά και ο αριθμός των ανθρώπων που μετακινούνται σε δημόσιους χώρους αυξάνεται.
Για την αισθητική των πόλεων και για να διευκολυνθεί η κυκλοφορία των πεζών με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αλλά και με σεβασμό στο περιβάλλον, προτείνουμε προϊόντα και λύσεις που συμβάλλουν στην αστική ευημερία.

Προϊόντα Αστικού Εξοπλισμού

Προσφέρουμε μια έξυπνη, βιώσιμη και αισθητική σειρά προϊόντων που δημιουργούν ασφαλείς και λειτουργικές αστικές περιοχές.
Η εταιρεία προσφέρει έπιπλα  από προφίλ αλουμινίου, που εναρμονίζονται πλήρως σε οποιοδήποτε αστικό περιβάλλον, ακόμα και όταν ο χώρος είναι περιορισμένος.Επίσης στην σειρά προστίθενται: κολονάκια, διαχωριστικά, κάδοι, παγκάκια κ.α., που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες των σύγχρονων αστικών περιοχών.